Recent Mindpepper nieuws

Beweegreden opnieuw in lockdown

Het Fonds Podiumkunsten heeft subsidie verleend voor de show ‘Beweegreden’. Wij voelen ons vereerd dat ons idee voor balkonscènes is gehonoreerd. Wij danken  Stichting HW10 voor het faciliteren van dit proces.

Vier artiesten uit Slotervaart zullen de muzikale, poëtische en visuele voorstelling vijf keer uitvoeren. Dat gaan ze doen in verzorghuizen, klinieken en andere plaatsen waar de bewoners niet of nauwelijks de deur uit kunnen gaan.

Beweegreden in lockdown

Op 20 mei 2020 staken vier artiesten de bewoners van zorginstelling De Schutse in Amsterdam Slotervaart een hart onder de riem met hun voorstelling Beweegreden, vol poëzie, muziek, humor en jongleren. Met Ute Apfelstedt, Sander Koolwijk, Maike Aerden en Michiel Hesseling.

Voor optimale beeldkwaliteit van Youtube video, klik rechtsonder op volledig scherm en selecteer bij instellingen 1080 bij kwaliteit.

Mindpepper samenwerking met Mind Work Production voor Egeria

Op 21 juni een mooie combinatie gedaan met Mindpepper en Mind Work Productions voor Egeria Capital Management aan het IJ in Amsterdam.
Maarten en Vera van MWP trapten af met een mooie presentatie en interactieve oefeningen over de winners mindset. Daarna kwamen wij aan de beurt met een jongleershow. Vervolgens naar buiten waar er gelukkig net wat wolken voor de zon waren tijdens de jongleertraining. Maarten en Vera sloten het geheel weer af alvorens iedereen ging eten. 
Bedankt voor de uitnodiging Egeria en bedankt voor de samenwerking MWP!

ABB Update Event

Vorig jaar traden we op met fakkels, een eenwieler en een maatshow voor het 125 jarig jubileum feest van ABB. Toen deelde we het podium met Maarten van der Weijden. Deze keer was Diederik Samson keynote speaker voor het ABB Update Event. Samen met Wouter Hesseling maakte we er weer een mooi spektakel van voor de ruim 700 klanten en relaties van ABB die over twee dagen verspreid langskwamen.

Mindpepper van de maand

december 2020

subsidie beweegreden

november 2020

oktober 2020

team building