Recent Mindpepper nieuws

Mindpepper en Mind Work Productions samen in één ruimte

Op 8 februari verzorgde Mindpepper in samenwerking met Robert Hersée een jongleerpresentatie en training voor het bedrijf Mind Work Productions (https://mindworkproductions.com/). Mind Work Productions is een Change Agency, waarvan de change agents op bezoek gaat bij klanten die veranderingen willen realiseren. Mind Work Productions is een jong en zeer dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Het was super leuk om hen zelf bezig te laten zijn met veranderingen door middel van jongleren als metafoor voor de Kunst van het Loslaten.

Mindpepper's olympische vlam

Op 8 februari 2018 verzorgde Mindpepper een maatwerk presentatie voor ABB en Oosterberg. De dag voor de opening van de Olympische Winterspelen droeg de 126-jarige ABB de fakkel over aan Oosterberg, die dit jaar het 125-jarig lustrum viert. De medewerkers van Oosterberg waren met limousines uit het hele land opgehaald. Wat een verrassing. Na zijn presentatie stak Olympisch kampioen lange afstandszwemmen Maarten van der Weijden met een jongleertoorts het Olympisch vuur aan. Daarna volgde er een vurige act met een eenwieler en fakkels.

Mindpepper zorgt voor zinderende finale op onderwijs nieuwjaarsbijeenkomst

Acht  januari 2018 was een moment van ontmoeting, inspiratie en reflectie. De uitdaging van deze bijeenkomst lag in het pedagogische speelveld. Hoe maak je contact met een leerling? Hoe handel je als er in de klas iets gebeurt? Is er iets dat standaard werkt? Of toch niet? Wat doe je als iets niet lukt? En hoe fijn is het als het je wel is gelukt!

Mindpepper van de maand

februari 2019

Passie Missie Beroep Roeping

januari 2019

december 2018